Betaalmethoden - Smart Witgoed
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betaalmethoden

   Bij smartwitgoed.nl bieden we verschillende betaalmethoden aan. U bepaald op welke manier u betaald.

   iDEAL

   iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.
   Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Lees meer over iDeal op de www.ideal.nl

   Zodra de betaling gelukt is, beginnen we direct met het verwerken van uw order.

   Overboeking

   Indien u voor deze betaalmethode kiest, maakt u handmatig het verschuldigde bedrag over naar onze rekening. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per email alle benodigde gegevens. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, beginnen we met het verwerken van uw bestelling.

   Betaalgegevens:
   SmartWitgoed
   Bank: NL79 INGB 0006 7935 45
   t.a.v. uw bestelnummer

   In de winkel

   In onze winkel heeft u de mogelijkheid om met PIN of contant te betalen. In de winkel is het niet mogelijk om met creditcard te betalen.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »