Aanvullende diensten - Smart Witgoed
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Aanvullende diensten

   We begrijpen dat je niet graag met je nieuwe wasmachine de trap op gaat. Of dat je wilt dat je apparaat gebruiksklaar is zodra de bezorger vertrekt. Daarom bieden we naast de standaard levering optionele diensten aan om het voor jou makkelijker te maken.

   STANDAARD LEVERING (DREMPELSERVICE)

   Bij deze levering zal onze vervoerder het artikel bij de eerste drempel afgeven. Het apparaat wordt door de vervoerder niet gebruiksklaar gemaakt of op de plek gezet. Heb je een witgoed-apparaat besteld, dan kun je het oude -soortgelijke- apparaat aanbieden. Als je de optie oude apparaat meenemen bij je bestelling hebt aangevinkt, dan neemt de vervoerder deze kosteloos mee, mits:

   •  het oude apparaat ontkoppeld is van gas, water en/of stroom;
   •  het oude apparaat vervoersklaar is;
   •  het oude apparaat gereed staat bij voordeur;
   •  een oude koelkast/vriezer leeg en ontdooid is;
   •  een oude wasmachine/koelkast/vriezer geen water meer bevat.
   •  het oude apparaat compleet is.

   Let op: de inname van je apparaat is definitief!

   INSTALLATIE TOT AAN DE 4E VERDIEPING

   Bij deze optionele service vertrekken we niet voordat je apparaat gebruiksklaar is. Het apparaat wordt op de plek gezet (tot aan de 4e verdieping), aangesloten op het lichtnet en indien van toepassing aangesloten op de waterkraan/-afvoer. De verpakking en je oude -soortgelijke- apparaat wordt desgewenst door ons meegenomen. Het inbouwen van apparaten of het aansluiten van apparaten op een gasaansluiting of trekschakelaar vallen buiten deze service.

   INSTALLATIE TOT AAN DE 4E VERDIEPING + AANSLUITEN OP BESTAANDE GASAANSLUITING

   Deze service is gelijkwaardig aan de Installatie tot aan de 4e verdieping-service, met als verschil dat de vervoerder bevoegd is om uw gastoestel aan te sluiten op het gasnetwerk. Een gasslang is bij deze service niet inbegrepen.

   INSTALLATIE TOT AAN DE 4E VERDIEPING + AANSLUITEN OP BESTAANDE TREKSCHAKELAAR

   Deze service is gelijkwaardig aan de Installatie tot aan de 4e verdieping-service, met als verschil dat de bevoegde vervoerder je apparaat aansluit op een bestaande trekschakelaar.

   INSTALLATIE TOT AAN DE 4E VERDIEPING + MONTEREN PERILEX-STEKKER

   Deze service is gelijkwaardig aan de Installatie tot aan de 4e verdieping-service, met als verschil dat de bevoegde vervoerder een perilex-stekker aan je kookplaat of fornuis monteert. Een perilex-stekker is bij deze service niet inbegrepen.

   INSTALLATIE TOT AAN DE 4E VERDIEPING + MONTEREN TUSSENSTUK

   Deze service is gelijkwaardig aan de Installatie tot aan de 4e verdieping-service, met als verschil dat het apparaat met het tussenstuk gebruiksklaar wordt geplaatst. Het tussenstuk is bij deze service niet inbegrepen.

   INBOUWEN TOT AAN DE 4E VERDIEPING

   Bij deze optionele service bouwen we het inbouwapparaat naar je wens in. Het apparaat ingebouwd, aangesloten op het lichtnet en indien van toepassing aangesloten op de waterkraan/-afvoer. De verpakking en je oude -soortgelijke- apparaat wordt desgewenst door ons meegenomen. Een gasslang of perilex-stekker is niet inbegrepen.

   INBOUWEN TOT AAN DE 4E VERDIEPING + OMDRAAIEN DEURDRAAIRICHTING

   Deze service is gelijkwaardig aan de Inbouwen tot aan de 4e verdieping-service, met als verschil dat we de deur(en) van je koelkast/diepvries omdraaien.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »