Bosch CSG636BS3 - Combi stoomoven - Smart Witgoed
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Bosch CSG636BS3 - Combi stoomoven

      Merk: Bosch

      Productomschrijving

      Wanneer producten geleidelijk worden bereid met stoom, behouden ze hun oorspronkelijke vitamines. Groenten blijven knapperig, en vis en gevogelte worden sappig en mals. Gestoomde gerechten: gezonder en smakelijker kan het bijna niet. Omdat de smaken zich volledig kunnen ontwikkelen, is minder zout nodig. Ook omdat je geen vet of olie hoeft toe te voegen, sluit deze manier van koken perfect aan bij een gezonde leefstijl.

      Krokant van buiten, sappig van binnen. Met de juiste hoeveelheid stoom op precies het juiste moment geeft de AddedSteam-functie je gerechten de perfecte textuur, van binnen en buiten. Zo zorg je ervoor dat je zelfgebakken brood een heerlijk krokante korst krijgt, maar toch lekker luchtig blijft. Ook bij het braden en opnieuw opwarmen van gerechten geeft de functie een voortreffelijk resultaat. Als jij het waterreservoir bijvult, zorgt je oven voor de rest.

      Makkelijk en intuïtief voor het ultieme gebruiksgemak. Met onze intuïtieve touchdisplay en bedieningsring stel je eenvoudig je oven in. Beweeg je duim zachtjes over de bedieningsring om de instellingen van je oven te wijzigen. Dankzij de TFT-touchdisplay met duidelijke teksten, afbeeldingen en knoppen weet je meteen de juiste instellingen te vinden. Zo houden we alle ovenfuncties overzichtelijk en binnen handbereik.

      Subtiel en zacht. Ovendeuren zijn nu handiger dan ooit. Dankzij het speciale dempingsmechanisme klapt de deur nu namelijk niet meer dicht. Duw de deur dicht en hij remt vlak voor de sluiting af om zichzelf subtiel en zacht te sluiten. En dat voor de gehele levensduur van je oven.

      Gelijkmatige bakresultaten Met 4D hetelucht wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Van boven tot onder bak en rooster je dus tot twee verschillende niveaus, met een eindresultaat waar je op kunt vertrouwen.

      Eenvoudig tussendoor schoonmaken Is je oven maar licht bevuild en wil je hem snel weer schoon hebben? Doe dan 400 ml water en een druppel afwasmiddel op de bodem van de pan. Vervolgens kies je de juiste verwarmingsmodus, temperatuur en tijdsduur. Het milieuvriendelijke schoonmaaksysteem zorgt ervoor dat je aangekoekte etensresten in je oven daarna snel en makkelijk schoon kunt vegen.

      • Stoomfunctie: voor een geleidelijke en gezonde bereiding van je gerechten.
      • AddedSteam: maak je gerechten knapperig van buiten en sappig van binnen.
      • TFT-touchdisplay: makkelijke, intuïtieve bediening van je oven met heldere tekst en afbeeldingen.
      • Ledverlichting: perfecte verlichting van het gerecht met minimaal energieverbruik.
      • Klapdeur met SoftOpen en SoftClose: de ovendeur opent en sluit bijzonder zacht.

      Toon meer

      Specificaties

      EAN
      4242005125883
      Fabrieksgarantie
      2 jaar
      Kleur
      RVS
      Hoogte
      455.00 millimeter
      Breedte
      568.00 millimeter
      Diepte
      550.00 millimeter
      Gewicht
      34.2000 KILOGRAM
      Merk
      Bosch
      Energieklasse
      Ap
      Model
      CSG636BS3

      Toon meer

      Reviews

      0 from 5Based on 0 reviews
      Schrijf je eigen review

      Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

      Bosch CSG636BS3 - Combi stoomoven
      € 1.209,-
      Bosch CSG636BS3 - Combi stoomoven
      Direct beschikbaar
      Toevoegen aan winkelwagen
      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »