AEG PowerCare UniversalDose LR8BADEN - Wasmachine - Smart Witgoed
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   AEG LR8BADEN PowerCare UniversalDose - Wasmachine

   Productomschrijving

   De 8000 serie PowerCare wasmachine gebruikt een unieke techniek om wasmiddel snel vooraf te mengen, waarna het gelijkmatig over je kleren wordt gesproeid voor opmerkelijk schoon wasgoed. Het versterkt de kracht van het wasmiddel, zelfs op 30°C, voor uitstekende wasresultaten in minder dan een uur.

   POWERCLEAN 59 MIN. VOLLEDIG VLEKVRIJ, ZELFS OP LAGE TEMPERATUREN*

   PowerClean 59 min zorgt voor een bewezen volledige vlekverwijdering in minder dan een uur op 30°C.* Het zorgt ervoor dat het wasmiddel elke vezel bereikt — zodat een korte cyclus even doeltreffend is als een lange cyclus en vlekken volledig verwijderd worden.


   *Externe test van PowerClean 59 min 30°C programma met een lading van 5 kg toont 100% verwijdering van 59 van de meest voorkomende huishoudvlekken.

   DE UNIVERSALDOSE LADE ACTIVEERT PODS® 60% SNELLER. EXTRA KRACHT BIJ SNELLE & KOUDE WASBEURTEN*

   UniversalDose is een lade voor PODS® die waterstralen gebruikt om ze in de lade te verzachten, te doorprikken en volledig op te lossen, waardoor ze 60% sneller geactiveerd worden, vergeleken met PODS® in de trommel. Dit zorgt voor een betere vlekverwijdering bij koude & snelle wasbeurten van 1 uur.*


   *Interne test met het katoenprogramma van 1 uur op 30°C, waarbij PODS® in de UniversalDose-lade vergeleken worden met PODS® in de trommel

   DE VOLGENDE STAP NAAR EEN MEER PERSOONLIJKE WASERVARING MET CONNECTIVITY

   Gebruik de My AEG app om instellingen te personaliseren en slimme tips en suggesties te ontvangen. Personaliseer wasprogramma's en verstuur instructies naar je wasmachine om het aan je wensen en gewoontes aan te passen. Slim en makkelijk via je smartphone.

   KLEDINGSTUKKEN OPGEFRIST.* VERMINDER KREUKEN MET STOOM.

   Steam Refresh neutraliseert geurtjes* en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur toe. Dat geeft het die net gewassen frisheid.

   *Uit externe tests blijkt dat de geur van sigarettenrook in een Steam Refresh-cyclus geneutraliseerd wordt.

   PRECISEWASH BESPAART TOT 40% TIJD, WATER EN ENERGIE* DOOR ELKE LADING TE OPTIMALISEREN.

   PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading. Je krijgt zo geoptimaliseerde wascycli die het energie-, tijd- en waterverbruik tot 40% verminderen bij het wassen van kleinere ladingen.

   *Interne test voor tijd, water- en energieverbruik van een 30°C katoencyclus, geoptimaliseerd met PreciseWash voor 1kg versus maximale lading.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   7332543972081

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

   AEG LR8BADEN PowerCare UniversalDose - Wasmachine
   € 1.099,-
   AEG LR8BADEN PowerCare UniversalDose - Wasmachine
   Direct beschikbaar
   Toevoegen aan winkelwagen
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »