Siemens extraKlasse SX65ZX00BN - Inbouw vaatwasser - Smart Witgoed
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Siemens extraKlasse SX65ZX00BN - Inbouw vaatwasser

   Productomschrijving

   Siemens extraKlasse

   De SX65ZX00BN is een volledig integreerbare XXL inbouwvaatwasser uit de exclusieve lijn van Siemens met duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit. De Siemens extraKlasse lijn is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde en vakkundige retailers, zoals ons! Hierdoor kun je rekenen op persoonlijk en professioneel advies door ons geschoolde personeel, ook online via de chat of email. Wanneer je een extraKlasse apparaat koopt ben je direct aangesloten bij een door Siemens erkende servicepartner. Mocht je in de toekomst dus problemen hebben met je apparatuur, dan kun je terecht bij onze gecertificeerde reparateurs die gespecialiseerd zijn in de Siemens extraKlasse apparaten.

   De kwaliteit die je van Siemens dus gewend bent, plus een beetje extra! Met deze extraKlasse vaatwasser ben je verzekerd van de beste prestaties. Altijd van degelijke, Duitse kwaliteit.

   Bediening op afstand en extra diensten

   De verbeterde Siemens vaatwassers zijn allemaal via wifi met internet te verbinden. In combinatie met de Siemens Home Connect app kunnen ze daardoor eenvoudig en snel vanaf elke plek bediend worden met uw mobiele telefoon. Daarbij biedt Home Connect hulp bij eventuele technische problemen. Siemens experts kunnen het apparaat, uiteraard pas na toestemming van de gebruiker, op afstand uitlezen om zo het probleem te analyseren en wellicht te verhelpen.

   In recordtijd schone vaat

   Voor al die momenten waarop vaatwerk extra snel schoon moet zijn, zijn er verschillende snelprogramma's. De varioSpeed en varioSpeed Plus functie kunnen gecombineerd worden met bijna alle andere vaatwasprogramma. Met deze extra opties kunnen bijna alle programma's tot 3x worden versneld.

   Perfect schone en glanzende glazen

   Dankzij de nieuwe glassZone kunt u nu zelfs uw meest waardevolle glazen met een gerust hart in de vaatwasser zetten. Zes geïntegreerde sproeiers zorgen voor een continue, zachte watertoevoer en maken zo een grondige reiniging mogelijk zonder gevoelige materialen te beschadigen. Bovendien beschermen de geïntegreerde contactoppervlakken van antislip-silicone tegen mechanische belasting.

   Een unieke innovatie van Siemens

   In Siemens vaatwassers met Zeolith technologie wordt warme vochtige lucht naar een reservoir met het vochtabsorberende zeoliet mineraal geleid. Het mineraal neemt het vocht op en geeft daarbij warmte-energie af. Zo wordt vaatwerk aanzienlijk sneller droog dan in een conventionele vaatwasser. Bij vaatwassers met het Zeolith droogsysteem kan de optie Shine&Dry worden toegevoegd aan het gekozen programma. Tijdens de spoelfase wordt dan extra water en glasspoelmiddel gebruikt en de droogfase duurt langer, zodat glaswerk prachtig glanzend droog wordt.

   Voor optimale verlichting van de hele binnenruimte

   Met interiorLight ziet u precies wat er in de vaatwasser staat. U hoeft de deur van uw vaatwasser maar open te doen en het licht gaat automatisch aan als het apparaat aanstaat. Twee ledlampen boven de deuropening verlichten de hele binnenruimte: dankzij het koele blauwe licht heeft u perfect zicht op uw vaat. Sluit u de deur weer? Dan gaat het licht meteen weer uit.

   Zacht boven, hoge druk beneden: de intensiveZone

   Wilt u hardnekkig vuil verwijderen? Kies dan voor de intensiveZone: de druk van het sproeiwater wordt daarmee verhoogd in de onderste korf, waardoor zelfs de vuilste vaat brandschoon wordt. In de bovenste korf draait u gewoon uw voorkeursprogramma, waarmee u ervoor zorgt dat uw kwetsbare vaat voorzichtig wordt afgewassen.

   Gebruik de volle kracht van het vaatwasmiddel

   De doseerAssistent is speciaal ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. Dankzij doseerAssistent vallen deze vaatwastabletten rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt er vervolgens voor dat de tabletten snel oplossen. Waarna het vaatwasmiddel gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Zo bent u altijd verzekerd van de beste afwasresultaten.

   10% meer binnenruimte: de XXL-vaatwasser

   De XXL-vaatwassers benutten het hoge werkblad in moderne keukens volledig. De binnenruimte is met 5 cm vergroot zodat er extra ruimte in de onderkorf ontstaat voor grote borden en schalen. En door de ergonomische plaatsing kunt u de vaatwasser gemakkelijk zonder te bukken in- en uitruimen.

   Projectie op de keukenvloer

   Kenmerkend voor Siemens vaatwassers zijn de lampjes waarmee informatie over de status van het vaatwasprogramma op de keukenvloer wordt geprojecteerd. Het timeLight lampje toont de resterende tijd van het programma.

   Overige voordelen

   De SX65ZX00BN is een volledig integreerbare XXL inbouwvaatwasser met plek voor 13 couverts. De vaatwasser heeft een geluidsproductie van 41 decibel (39 db extra stil programma). Naast de acht standaard programma's: Eco 50 graden, Auto 45-65 graden, Intensief 70 graden, Snel 65 graden, Snel 45 graden, Glas 40 graden, Stil 50 graden en Favoriet bevat deze machine ook vier speciale functies waaronder HomeConnect, IntensiveZone, Shine&Dry en Speed on demand (varioSpeed Plus). De DoseerAssistent zorgt dat het vaatwasmiddel gelijkmatig verspreid wordt. De SX65ZX00BN beschikt verder over touch bediening, binnenverlichting, timelight projectie, flexcomfort pro korven en is retrofit, wat betekent dat een vario besteklade nog achteraf toegevoegd kan worden. Het kuipmateriaal is gemaakt van roestvrijstaal.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4242003892602
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Siemens
   Energieklasse
   C
   Model
   SX65ZX00BN

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

   Siemens extraKlasse SX65ZX00BN - Inbouw vaatwasser
   € 1.099,-
   Siemens extraKlasse SX65ZX00BN - Inbouw vaatwasser
   Direct beschikbaar
   Toevoegen aan winkelwagen
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »