Marmitek Power LI - Slimme stekker - Smart Witgoed
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Marmitek Power LI - Slimme stekker

   Merk: Marmitek
   €49,99 Direct beschikbaar
   * 4 stopcontacten afzonderlijk van elkaar te schakelen
   * Ingebouwde energiemeter en overspanningsbeveiliging
   * Herstart naar de laatste status in het geval van stroomuitval
   * Werkt met Amazon Alexa, Google Assistant & Apple Siri
   * Inclusief 4 USB poorten... Toon meer

   Productomschrijving

   Maak jouw huidige apparaten in een keer slim met deze slimme stekkerdoos! Schakel de stopcontacten los van elkaar in en uit of stel tijdschema's in met de Smart me app op je telefoon of tablet. De Power LI is voorzien van een overspanningsbeveiliging en een energiemeter waarmee jij jouw apparaten kan beschermen tegen bijv. blikseminslag. Om deze stekkerdoos te gebruiken heb je alleen een wifi netwerk en de Smart me app nodig.

   De Power LI is een stekkerdoos met 4 stopcontacten, 4 USB poorten en overspanningsbeveiliging. Met deze slimme stekkerdoos kun je jouw elektrische apparaten zonder slimme functies tóch slim maken en op afstand bedienen. Zelfs wanneer je niet thuis bent! Download de Smart me app en voeg simpelweg de Power LI toe. Dat is alles wat nodig is om meteen aan de slag te gaan.

   Stel tijden in

   Maak met behulp van de Smart me app deze slimme stekkerdoos nog slimmer. Geef in de Smart me app eenmalig de tijden aan van wanneer apparatuur aan of uit moet gaan en dit gebeurt voortaan automatisch. Je hebt geen aparte tijdschakelaar meer nodig! In de Smart me app stel je eenvoudig meerdere condities in of maak je een scenario.

   Schakel apart

   De 4 stopcontacten zijn apart te schakelen. Je hoeft dus niet alle apparaten in één keer uit te zetten. Je bedient ze apart. In de Smart me app zet je alle aangesloten apparaten met één druk op de knop uit. De USB poorten schakel je in een groep, deze zijn niet individueel aan te sturen.

   Bescherm tegen blikseminslag

   De waarde van apparatuur dat je op een stekkerdoos met meerdere stopcontacten aansluit kan aardig oplopen. Denk bijvoorbeeld aan een dure televisie of geluidsinstallatie. De overspanningsbeveiliging in de Power LI beschermt jouw aangesloten apparatuur tegen blikseminslag.

   Meet het energieverbruik

   Hou je energieverbruik in de gaten en maak gebruik van de ingebouwde energiemeter. Meet het totale energieverbruik van alle aangesloten apparaten. Stel in de Smart me app het maximum verbruik in. Ontvang een waarschuwing op jouw smartphone als er meer energie verbruikt wordt dan wenselijk is. De Power LI verdient zich gegarandeerd terug als je deze slim gebruikt.

   Herstartgeheugen

   De Power LI heeft een herstart. Dat wil zeggen dat een apparaat teruggaat naar de laatste status voor stroomuitval. Dit is niet vanzelfsprekend voor slimme stekkerdozen. Het herstartgeheugen voorkomt dat de vriezer ontdooit en je met bedorven waar komt te zitten of dat je modem uitgeschakeld wordt en je zonder internet zit. De Power LI zorgt ervoor dat jouw vriezer of modem gewoon weer aangaan als je de hoofdschakelaar omzet. Geef in de Smart me app aan of je een waarschuwing wilt ontvangen als een apparaat offline gaat.

   Ingebouwde kinderbeveiliging

   Kinderen zijn onvoorspelbaar, zelfs als je de stekkerdoos uit het zicht plaatst. Daarom is de Power LI voorzien van kinderbeveiliging. Op de Power LI zit een vast afdekplaatje dat de opening van het stopcontact bedekt. Dit afdekplaatje gaat alleen opzij als je met een stekker beide openingen tegelijk aandrukt.

   Schakel apparatuur bij detectie van beweging

   Gebruik de Power LI in combinatie met andere Smart me producten, zoals bijvoorbeeld een slimme camera (View MO, ME) of sensoren (Sense SE, SI). Bij detectie van beweging door deze producten kan apparatuur, aangesloten op de Power LI, automatisch aan- of uitgezet worden.

   Bedien met jouw stem

   In het bezit van een slimme speaker? Bedien de Power LI met je stem. Deze stekkerdoos is compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple Siri.

   Monteer overal

   Hang de Power LI netjes op een vaste locatie. De stekkerdoos heeft 2 bevestigingspunten aan de achterzijde van de behuizing waardoor deze eenvoudig op een muur bevestigd kan worden.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8718164535222
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Marmitek
   Model
   Power LI

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

   Marmitek Power LI - Slimme stekker
   € 49,99
   Marmitek Power LI - Slimme stekker
   Direct beschikbaar
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »