Betalen bij SmartWitgoed.nl

Bij smartwitgoed.nl bieden we verschillende betaalmethoden aan. U bepaald op welke manier u betaald.

iDeal

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Lees meer over iDeal op de iDeal-website

Zodra de betaling gelukt is, beginnen we direct met het verwerken van uw order.

Overboeking

Indien u voor deze betaalmethode kiest, maakt u handmatig het verschuldigde bedrag over naar onze rekening. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per email alle benodige gegegevens. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, beginnen we met het verwerken van uw bestelling.

Betaalgegevens:

SmartWitgoed
Bank: NL79 INGB 0006 7935 45
t.a.v. uw bestelnummer(AA123456789)

Bij vragen:
013-8200943

Let op: een overboeking kan enkele dagen in beslag nemen, waardoor het langer kan duren voordat u uw bestelling in ontvangst kan nemen.

Rembours

U heeft de mogelijkheid om uw bezorgbestelling contant of per PIN te betalen aan de bezorger van PostNL. Aan deze methode zijn wel extra rembourskosten gekoppeld.

PIN / Contant

In onze winkel heeft u de mogelijkheid om met PIN of contant te betalen. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten.

Creditcard

Bij smartwitgoed.nl worden geen creditcards geaccepteerd. Ook in de winkel is het niet mogelijk om met creditcard te betalen.