Clean Air Optima CA-707 Luchtontvochtiger - Smart Witgoed
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Clean Air Optima CA-707 Luchtontvochtiger

   Productomschrijving

   Multifunctionele luchtontvochtiger CA-707 voor een optimaal binnenklimaat Voor een optimaal binnenklimaat is de luchtvochtigheid doorslaggevend. De door medisch specialisten geadviseerde optimale luchtvochtigheid in gesloten ruimtes ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid.

   Is de lucht in binnenruimtes te vochtig dan kan de levenskwaliteit door schimmelsporen, allergenen en ademweg problemen sterk nadelig beïnvloedt worden.

   Optimale luchtvochtigheid essentieel voor gezondheid en schadepreventie Toepassing van de multifunctionele Clean Air Optima luchtontvochtiger CA-707 met 2in1 systeem voor luchtontvochtiging & luchtreiniging werkt preventief ter voorkoming van hoge luchtvochtigheid en allesvernietigende corrosie, schadelijke condensatie, ijs- en schimmelvorming, verhindert ongewenste bacteriegroei, reduceert geuroverdracht en is effectief voor bouwdroging bij bestaande of nieuwbouw.

   De krachtige Clean Air Optima condensatie - luchtontvochtiger CA-707 bind de strijd aan met roest en schimmel!

   Naast de indamming van schimmelsporen bevrijdt deze multifunctionele luchtontvochtiger CA-707 van Clean Air Optima de binnenlucht van lastige dierharen, pollen en stof door de geïntegreerde continu werkende en zeer effectieve luchtreiniger functie met viervoudige filtertechniek. Allergie patiënten kunnen eindelijk weer gezond doorademen! Door de slanke, getailleerde belijning in het exclusieve design en de neutrale kleurstelling past deze compacte ontvochtiger in elk interieur. De Clean Air Optima condensatie - luchtontvochtiger CA-707 is door de ingebouwde hygrostaat geschikt voor automatische luchtontvochtiging. Enkel de gewenste luchtvochtigheid instellen en deze efficiënte luchtontvochtiger doet de rest.

   Binnenlucht ontvochtigen door condensatie techniek De compacte en supersterke Clean Air Optima condensatie - luchtontvochtiger CA-707 met 2in1 systeem voor luchtontvochtigen en luchtreinigen onttrekt aan binnenruimtes tot 70m²/175m³ het overtollige vocht met een capaciteit tot 20 liter / dag (30°C/Rv80%) en beschermt actief voor het ontstaan van schimmelvorming, vlekken, corrosie en moddergeur. Daardoor word ook de bouwsubstantie en nog belangrijker uw gezondheid beschermd.

   De condensatiedroger is het type luchtontvochtiger dat het meest gebruikt wordt en de CA-707 kan ingezet worden in een groot temperatuurbereik tussen de 5 en 35°C.

   Vier filtertechnologieën voor effectieve luchtreiniging 1.Voorfilter Voorfilter vangt grote stofdeeltjes zoals: pluisjes, haren en huidschilfers van huisdieren.

   2.Actief Koolstoffilter Actiefkool neutraliseert rook, chemicaliën, gassen en geuren, voorkomt de groei van bacteriën, virussen en schimmels

   3.UV lamp Het ultraviolette licht van de permanente lamp (UV-C straling) met een golflente van 254nm doodt gezondheidsschadelijke micro-organismen zoals: kiemen, virussen, schimmels (schimmelsporen) en bacteriën. Van al het licht heeft UV licht de hoogste frequentie, de kortste golflengte en bevat daardoor de hoogste hoeveelheid aan energie die door haar straling de buitenzijde membraam van het organisme doorboort en de DNA vernietigt. Met wereldwijd duizenden geïnstalleerde apparaten van dit type heeft de geïntegreerde UV – technologie bewezen, dat UV straling hoogeffectief is tegen pathogene virussen, bacteriën en eencellige. Door de toepassing van UV licht kunnen microbiologische inactiverende percentages van 99,99% en hoger bereikt worden.

   4.Ionisator Capaciteit > 3.000.000 negatieve ionen / cm³ die in de gehele ruimte verspreid worden en daardoor schadelijke stoffen en geuren neutraliseren. De ionisator produceert negatieve ionen voor het reinigen van de binnenlucht en het verrijken met actief zuurstof. Onaangename geuren worden geneutraliseerd en schadelijke stoffen uit de lucht gezuiverd. Negatieve ionen hebben bovendien een sterke antistatische werking.

   Ingebouwde hygrostaat voor automatische luchtontvochtiging. Kleurenmonitor voor aanduiding relatieve luchtvochtigheid. De Clean Air Optima condensatie - luchtontvochtiger CA-707 is voorzien van een ingebouwde hygrostaat voor het meten, controleren en automatisch regelen van de relatieve luchtvochtigheid. De gewenste luchtvochtigheid kan ingesteld worden tussen 35 en 80% relatieve luchtvochtigheid. Deze luchtontvochtiger is standaard voorgeprogrammeerd op het bereiken van de door medici geadviseerde optimale relatieve luchtvochtigheid van 55%. Bij instelling van de minimum te bereiken waarde van 35% volgt continubedrijf, waarbij het apparaat pas stopt bij de automatische afslag door een volle watertank.

   Kenmerken en voordelen • Automatische ontvochtiging op programma door ingebouwde hygrostaat • Inclusief afvoerslang 10mm rond en 3 meter lang voor continu waterafvoer • Werkt preventief tegen schimmelvorming, roest en schade door vocht • Verwijdert muffe geuren • Groot temperatuur inzetbereik van 5 °C tot 35 °C

   Vier filtertechnologieën voor effectieve luchtreiniging:

   1. Voorfilter vangt grote stofdeeltjes en pluizen
   2. Actiefkoolstoffilter neutraliseert geuren en gassen
   3. Permanente UV lamp elimineert kiemen, virussen, schimmels en bacteriën
   4. Ionisator reinigt en verfrist de binnenlucht met > 3.000.000 neg.ionen/cm³

   • Oscillatieklep met swingfunctie voor ondersteuning luchtcirculatie • Ondersteunt wasdroging • Elegant en compact design • Comfortabele bediening door ingebouwde hygrostaat • LED functieaanduiding • Bediening door tiptoetsen in het display • Stopt automatisch met LED signaal bij volle tank • Timer voor in / uitschakelmoment apparaat (0-24h) • 3 Standen regelbare ventilator • sensor gestuurde ontdooi functie • Automatische herstart na ontdooien of stroomonderbreking • Geschikt voor continu gebruik zonder toezicht • Gemakkelijk te verplaatsen door praktische handgreep en robuuste wieltjes

   Praktisch onderhoudsvrij! • Eenvoudige filterreiniging: permanent voorfilter 2x per maand stofzuigen • Actiefkoolstoffilter na 3 maanden vervangen • Bijzonder geluidsarm • Laag energieverbruik • Optimale prijs / prestatieverhouding

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8718546311567
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Clean Air Optima
   Model
   CA707

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

   Clean Air Optima CA-707 Luchtontvochtiger
   € 449,-
   Clean Air Optima CA-707 Luchtontvochtiger
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »